Четвер, 25.04.2024, 08:34
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Листопад » 13 » Бібліофреш «Новинки журнальної сторінки»,
11:06
Бібліофреш «Новинки журнальної сторінки»,

        Усі люди (і дорослі, і малі) цікавляться тим, що нового відбувається у світі. Комусь цікаво все про кіно чи мистецтво, хтось хоче знати про нові відкриття у світі природи чи в науці і техніці, а когось цікавлять новинки літератури. Про все це ми можемо дізнаватися із періодичних видань – журналів та газет. Існують такі видання і для дітей.

       Щоб познайомити читачів з розмаїттям періодичних видань, в районній бібліотеці для дітей було проведено бібліофреш «Новинки журнальної сторінки», під час якого діти дізналися, що бібліотека отримує  27 найменувань дитячої періодики, ретельно підібраних для того, щоб найновіша і найкорисніша  інформація «про все на світі» вчасно потрапила до наших юних користувачів. На  сторінках дитячих журналів багато цікавих, пізнавальних, захоплюючих розповідей, оповідань, віршів, які допомагають у навчанні, вчать логічно мислити, відкривають таємниці навколишнього світу, дають можливість весело і змістовно провести дозвілля, навчитися робити цікаві речі.  Читачі розповіли про свої улюблені журнали, провели їм жартівливу «рекламну кампанію».

       Цікаві рубрики, яскраві малюнки та фотографії, велика кількість різноманітних саморобок та корисних порад не залишили байдужими нікого: діти залюбки проглянули наявні у бібліотеці періодичні видання, спілкувалися з бібліотекарями, отримували консультації.






 

Переглядів: 301 | Додав: biblioteka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar