Четвер, 25.04.2024, 13:15
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Жовтень » 12 » Рушник миру в Городниці
11:18
Рушник миру в Городниці

 

       В районі продовжується акція «Рушник миру», в рамках якої  в Городницькій   селищній бібліотеці для дітей відбулася літературно-музична година «Хай стелиться доля рушниками!». У заході взяли участь юні читачі-учні 2-В класу місцевої школи, бібліотекарі селищної бібліотеки для дорослих, бібліотекарі Анастазівської та Броницькогутянської сільських бібліотек, завідуюча районною бібліотекою для дітей Олена  Данюк, читачі бібліотеки.

       Рушник супроводжує людину все життя. Його можна порівняти з піснею, витканою чи вишитою на полотні.  Кожен з них має свою історію й долю, за ним стоїть чиєсь життя, сльози, радощі, сподівання... Діти із захопленням  слухали розповідь бібліотекаря  Алли Костюк про наш національний символ, багато цікавого розповіли і працівники Городницької селищної бібліотеки для дорослих. Побажання щасливого й  мирного майбутнього звучали у віршах, які зачитали Ярослав Остапчук, Даша Топчай, Влада Клочковська, бібліотекар Жанна Кириєнко, піснях у виконанні сестричок Зоряни та Галини Пашковських. Чудовим подарунком від читача бібліотеки Бориса Олександровича Прохорчука стала усім відома «Пісню про рушник».  

       Городницькі діти вишивали рушник миру під керівництвом місцевої майстрині Любові Андріївни Остапчук, залишивши на ньому молитву за єдність, мир і спокій в Україні.    Рушник було передано бібліотекарю Броницькогутянської сільської бібліотеки Валентині Братунець.


Переглядів: 220 | Додав: biblioteka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar