Середа, 01.05.2024, 09:24
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Серпень » 8 » Акція "Рушник миру"
09:57
Акція "Рушник миру"

     Під час районного  свята «Всі ми родом з дитинства», яке відбулося  в  с. Орепи з нагоди Міжнародного дня захисту дітей,  розпочалася акція «Рушник миру». Найпершими до акції долучилися орепівські діти, а потім рушник урочисто було передано в с.Тернівку.

     Юні читачі Тернівської сільської бібліотеки  радо зробили свій невеличкий внесок у становлення миру та панування добра в нашій країні під час народознавчої години  «Обереги рідного краю», проведеної  сільським бібліотекарем Наталією Кришталь. З розповіді Наталії Олегівни діти дізналися про те, що з давніх-давен вишивка вважається одним з автентичних символів української нації і є унікальним явищем, аналогів якому в світі немає. Наші предки вірили, що вишита сорочка або рушник несуть особливу енергетику і можуть захистити від різних негараздів. На захід  завітали завідуюча районною бібліотекою для дітей Олена Данюк, та сільський голова  Микола Мороз зазначили,  що рушник являється символом миру, взаєморозуміння, єдності та любові і є оберегом українського народу.

 Майстриня Євгенія Кучерук разом з дітьми вишивали рушник миру, який після закінчення заходу був переданий дітям, як естафета в Колодянську сільську бібліотеку.

 

Переглядів: 229 | Додав: biblioteka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar