Четвер, 02.05.2024, 13:03
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Червень » 2 » Всі ми родом з дитинства
12:22
Всі ми родом з дитинства

                                  

 

     Початок літа та Міжнародний день захисту дітей запам’ятався дітям району чудовим святом «Всі ми родом з дитинства», організованим районною бібліотекою для дітей. Свято  відбулося в с. Орепи, до його проведення долучилися працівники сільського Будинку культури,  Орепівської ЗОШ,  сільський голова С. ВРоманюк, приватні підприємці Мартинюки.

     На захід прибули поважні гості: перший заступник голови райдержадміністрації Наталія Даниленко, головний спеціаліст відділу культури райдержадміністрації Олена Брацюк, директор районної бібліотеки для дорослих ім. Лесі Українки Лариса Ковалевська.

Ведучим свята  –  Романюк О. С. та  Гераскіну О. С., вдалося створити напрочуд теплу й дружню атмосферу серед його гостей та учасників, і змістовно висвітлити головну ідею Дня захисту дітей, що полягає в особливому і дуже відповідальному ставленні до дитини як до громадянина і особистості.

      Було цікаво усім – і дітворі, і батькам, і бабусям з дідусями. Насичена програма заходу, розрахована на дітей різного віку, сподобалася усім його учасникам. Діти показали свою ерудицію в різноманітних вікторинах, відгадували загадки, декламували вірші, брали участь у веселих розвагах, костюмованому параді літературних героїв. Для усіх бажаючих було проведено майстер-клас малюнку на асфальті «Малюю світ веселки кольорами».

     Окрасою свята стала виставка  творчих робіт дітей району «Дитинства яскравого мить».

     Своїми вокальними і танцювальними виступами присутніх розважали юні таланти району.

     Оскільки літо – це не лише пора розваг, а ще й нагода провести час з користю і познайомитися з хорошими новими книгами, до уваги присутніх було оформлено книжково-ілюстративну виставку «Нам книга відкриває всі світи».

    Мирне і щасливе дитинство підростаючого покоління  – головна турбота нас, дорослих. Тема миру надзвичайно актуальна зараз в Україні, а тому кульмінацією свята стало оголошення акції «Рушник миру», мета якої – спільними зусиллями дітей із різних сіл  вишити рушник як символ  єдності  народу, втілити у ньому свою любов до України та свої прагнення до миру. Маленьким орепівчанам випала почесна місія  зробити перші стібки на рушникові.

   Жодне свято, а особливо дитяче, не обходиться без подарунків. Усі учасники заходу отримали подяки та невеличкі подарунки, поласували морозивом, розважалися на батуті.

  

Переглядів: 261 | Додав: biblioteka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar