Середа, 01.05.2024, 10:17
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Серпень » 22 » З УКРАЇНОЮ В СЕРЦІ
16:14
З УКРАЇНОЮ В СЕРЦІ


Живи, Україно, живи для краси,

Для сили, для правди, для волі!..

Шуми, Україно, як рідні ліси,

Як вітер в широкому полі.

О.Олесь

 

      


      День Незалежності України є поворотною віхою в історії розвитку українського народу, могутнім стимулом для єднання світового українства, натхненної праці заради миру й добробуту в нашій державі. Усі найкращі дочки й сини України протягом століть мріяли про її незалежність, віддавали всі свої сили й прагнення в ім'я цієї мети. Незважаючи на тяжкий шлях, українці зберегли свої традиції, мову та прагнення до свободи.

        В районній бібліотеці для дітей проведено заходи з нагоди Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України. Про історію виникнення державних символів, про значення жовтого та блакитного кольорів на прапорі України діти дізналися з години українознавства «Символ нації – державний  прапор», ознайомилися з літературою, представленою на тематичній поличці «З Україною в серці», поринули в неймовірно захоплюючу віртуальну подорож мальовничими місцями нашої Батьківщини, здійснивши  відеокруїз «Мандруємо Україною».

       Цілі покоління українців творили націю, боролися за державність та незалежність. Боротьба продовжується. День Незалежності України, День Державного Прапора України є нагодою подумати про день завтрашній, про майбутні покоління, про нашу відповідальність перед історією. Ми неодмінно вистоїмо! Ми станемо мудрішими, сильнішими, вільними!

    

Вітаємо всіх з Днем Державного Прапора України та Днем Незалежності України!

 

Переглядів: 251 | Додав: biblioteka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar