Понеділок, 29.04.2024, 18:41
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Березень » 20 » ЗІРКОВА МАНДРІВКА ЧИТАЧА
11:08
ЗІРКОВА МАНДРІВКА ЧИТАЧА

Юні читачі бібліотек сіл району взяли участь у районному етапі Всеукраїнського конкурсу дитячого читання «Книгоманія 2017» зірковій мандрівці читача «Крізь простір і час книга запрошує в подорож нас», організованій районною бібліотекою для дітей.

16 березня мала зала Будинку рад гостинно відчинила двері тим, для кого книга – найкращий друг і порадник, справжній провідник у світ прекрасного, доброго і мудрого. У конкурсі взяли участь 29 «читайликів» найкращих читачів сільських та шкільних бібліотек району, учнів 6-7 класів.
Знання конкурсантів оцінювало мудре журі на чолі з начальником відділу культури райдержадміністрації Бобровською Л. М., яка отримала титул Пані Справедливість, у складі: Пані Інтелектуальність завідуючої районною бібліотекою для дітей Данюк О. Б., Пані Поетичність – методиста районного методичного центру народної творчості Талько-Петрук Н. В., Пані Загадковість директора районної бібліотеки для дорослих ім. Лесі Українки Ковалевської Л. Д., Пані Логічність – методиста районного відділу світи Мащенко Н. І. Усі члени журі сказали теплі слова на адресу учасників, підбадьоривши їх і побажавши успіхів у боротьбі за звання «Зіркового читача району».
Разом з ведучими конкурсної програми – бібліотекарем Пилиповицької сільської бібліотеки Яною Опанасюк, директором Будинку культури с. Пилиповичі Альоною Янчук та керівником зразкового хореографічного колективу «Віночок» Пилиповицького будинку культури Світланою Кочубей, що перевтілилися в казкових героїв творів Всеволода Нестайка, учасники конкурсу справді здійснили уявну подорож сторінками улюблених книг і отримали можливість проявити себе, відповідаючи на запитання літературного лото за творчістю В. З. Нестайка та вікторини за книгами-ювілярами 2017 року, розповідаючи про свою «золоту книжкову поличку», представляючи гасло-меседж «Я – зірковий читач». Чотири тури конкурсу дали змогу визначити переможців, якими стали: у віковій категорії читачів-учнів 6 кл. Тимощук Валентина та у віковій категорії читачів-учнів 7 кл. Костюк Ольга, обидві переможиці з с. Кикова. Саме ці дівчатка представлятимуть наш район в обласному етапі конкурсу «Книгоманія 2017».
Гарний настрій конкурсантам і гостям свята, а цей конкурс дійсно можна назвати Святом Книги, у перервах між турами дарували маленькі артисти з с. Пилиповичі – учасники хореографічного колективу «Віночок».
Усі юні читачі, що взяли участь у районному етапі Всеукраїнського конкурсу дитячого читання «Книгоманія 2017», отримали Подяки від відділу культури РДА та книги у подарунок. Переможці були нагороджені Грамотами райдержадміністрації.
Спонсорську допомогу в проведенні конкурсу надав ПАТ «Новоград-Волинський хлібозавод» (директор Портянко С. Ф.) та ПП Повальчук Р. В.
Районна бібліотека для дітей дякує учасникам конкурсу та усім, хто долучився до його проведення, а також вітає переможців і бажає їм успіхів у наступному етапі конкурсу.

 
       
      

                         

  

  

Переглядів: 206 | Додав: biblioteka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar