П`ятниця, 03.05.2024, 17:29
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Листопад » 13

        Усі люди (і дорослі, і малі) цікавляться тим, що нового відбувається у світі. Комусь цікаво все про кіно чи мистецтво, хтось хоче знати про нові відкриття у світі природи чи в науці і техніці, а когось цікавлять новинки літератури. Про все це ми можемо дізнаватися із періодичних видань – журналів та газет. Існують такі видання і для дітей.

       Щоб познайомити читачів з розмаїттям періодичних видань, в районній бібліотеці для дітей було проведено бібліофреш «Новинки журнальної сторінки», під час якого діти дізналися, що бібліотека отримує  27 найменувань дитячої періодики, ретельно підібраних для того, щоб найновіша і найкорисніша  інформація «про все на світі» вчасно потрапила до наших юних користувачів. На  ... Читати далі »

Переглядів: 301 | Додав: biblioteka | Дата: 13.11.2017 | Коментарі (0)

            Несподіваний сюрприз чекав на учасників Всеукраїнського дитячого літературного конкурсу «Творчі канікули»читачів сільських бібліотек нашого району та Городницької ОТГ. Всі вони, а це: Настя Гаркавенко (с. Колодянка),  Оксана Квадрович (с. Колодянка), Юлія Дзюмак (с. Велика Горбаша), Артем Максимчук (с. Мала Горбаша), Юлія Менес (смт. Городниця), Алла Павлюк (смт. Городниця) отримали подяки від Житомирської обласної бібліотеки для дітей та книги в подарунок від члена журі обласного туру конкурсу — житомирської письменниці Світлани Соблевської.  Нагадаємо, що Артем Максимчук став переможцем в одній з номінацій обласного туру конкурс ... Читати далі »

Переглядів: 272 | Додав: biblioteka | Дата: 13.11.2017 | Коментарі (0)